tirsdag 26. august 2008

Ikke bare garnshopping...


Har vært en liten tur på Randaberg og shoppet litt...



Fant meg disse Converse skoene på butikken Skonå til 70 % avslag... - og da var ikke denne Tutta vanskelig å be... Buksa er kjøpt hos Mette Hagen og var også nedsatt 70 % (buksa er i lin, men ser ut som dongeribukse)

Litt Mamma Mia film stilen, selv om buksa ikke er snekkerbukse da... :)

Det minner meg om at jeg må få sett denne filmen snart !!!


Mens jeg drev og fotograferte kom Brumle spaserende... (Brumle er naboens katt, som tror at han hører like mye til hos oss som hos dem... Vi begynner også snart og tro at vi har fått oss katt, for vi ser han både støtt og stadig, både inne og ute...)

Brumle prøver her å få litt ekstra oppmerksomhet... - mjau se på meg da... - jeg kan rulle... :)


mandag 25. august 2008

Hobbyrommet mitt...



I dag har jeg ryddet i garn og bøker på hobbyrommet...
Har tidligere hatt hobbyrom i kjelleren, men det var bedre å komme opp på et lysere rom...

Vi... - hmm... - nei... - Gubben malte dette rommet mens jeg var i Harstad sammen med mor...

Rommet er blitt lyst og fint... - og passer ypperlig til hobbyrom !!! Her har jeg også et stort arbeidsbord/skrivebord, og en stor dobbelseng hvis jeg skulle bli trett... (rommet blir et kombinert hobby- og gjesterom).

Som dere ser har jeg "litt" garn og ta av, men jeg har alltid plass til litt mer... :)

Blir ikke innført noen kjøpestopp her i gården riktig ennå... Enhver hobby koster jo litt, og denne er vel ikke av de dyreste vil jeg tro...


fredag 22. august 2008

På tur...





Siden sist har jeg hatt meg en tur til Moi, og besøkt et søskenbarn mitt der. Mor og jeg dro sammen nedover, og mor ble satt av hos tante. Vi hadde en kjempekjekk uke med mye prating, strikking og litt shopping også så klart...

Strikket en Drops Design lue/beret i lilla og begynte på en ny i svart (veldig kjekke og strikke... - og den ble gitt bort mens jeg var på Moi, og den svarte skal også dit snart...)

Vi grillet også, og jeg tok da vepsedansen flere ganger... (litt hysterisk jeg... - ja de sier så...) Det var skrekkelig med veps på Moi, og denne Tutta er sikker på at det var et vepsebol der i nærheten.

De sier det er vepseår i år... - ja men alligavel seie eg, det får nå ver måde på... - det trenge ikkje ver så jyslå møje av de for det... - åhhh... - pyton...

Vi var på hytta også, i regn og ruskevær... (då var der jaffal vepsafritt...)

Været ble betydelig bedre etterhvert, og vi fikk oss en tur til Hidra (der var vi innom Fruenes Hus - og handlet bare litte grann, selv om vi hadde lyst til å handle mye...)

På Moi har de butikken Den Franske Landstil (ligger like ved Shell stasjonen på Moi), og der fikk jeg handlet en fin liten korg til garnet mitt. Kunne handlet mye i denne butikken, men måtte jo styre meg litt...

På vei hjem kjørte vi innom Gjestal Garn og fabrikkutsalget der, og vi kom ikke tomhendte ut derfra heller. Jeg kjøpte lilla ullgarn som jeg tenkte jeg skulle bruke til toveplagg senere i vinter (garnet fikk snart plass i nyinnkjøpt garnkorg)

Den lille søte sauen fikk også være med fra Gjestal Garn.






ØNSKER ALLE SOM ER INNOM BLOGGEN MIN EN GOD HELG !!!


lørdag 2. august 2008

Liten lørdagstur...

I dag har jeg vært hos Kreaktiv på Kvadrat og handlet inn litt mer Alpaca til flere tøfler m.m... (det blir julegaver av dette etter hvert...). Hos Åhlens fant jeg det kule stoffet som ligger under garnet... - bare måtte ha det... - og ja, jeg har planer for det... :)

På vei hjem måtte jeg bare svinge innom "Sverd i stein" i Møllebukta... Herlig å sette seg ned å bare nyte naturen og monumentet...

Leser Bodvars saga av Vera Henriksen for tiden, og den omhandler jo vikingtiden... - blir tankefull her ute da...


fredag 1. august 2008

Kjekke hekla tøfler...


I går kveld begynte jeg å hekle på tøflene fra Drops Design... Kom godt og vel halvveis før det var leggetid...

Har nettopp heklet ferdig den ene tøffelen - den mangler en hempe og et par knapper... (må lete litt i knappene mine først, eventuelt ut å shoppe...)


Disse tøflene kommer jeg garantert til å hekle mange av...

Alpacagarnet var herlig mykt til disse tøflene, så jeg må nok snart ut å handle litt mer...

Ellers går det i rydding og maling...

Vi tar oss også tid til litt småturer rundt omkring... - og så har vi jo planer om en Rosendal tur om litt...


Related Posts with Thumbnails