lørdag 20. september 2008

Litt pjusket...



Så er det forkjølelsestid igjen, og her sitter jeg og hoster og nyser... :)



Siden sist har jeg meldt meg på flere kurs hos Ullform i Stavanger, og jeg gleder meg veldig til å begynne... - første kurset er allerede neste helg...




Jeg har også meldt meg inn i Norges Husflidslag (Randaberg Husflidslag), og har planer om et par kurs der også... - men det blir antagelig ikke før jeg er ferdig med kursene hos Ullform.


Ellers har jeg vært innom Husfliden i Stavanger igjen... :) Der bestillte jeg dette settet fra Harmony Wood :



Og så ble viljestyrken sterkt prøvet igjen... :)



Jada... - disse nøstene ble med meg hjem denne gangen...


Typisk meg ja...

søndag 14. september 2008

På tur...





I dag inviterte mor oss med på søndagsmiddag på Byrkjedalstunet...

Før vi spiste sonderte vi terrenget (butikken), og visste sånn noenlunde hva vi skulle handle med oss hjem etter middagen... - og for noen av oss ble det litt mer enn først planlagt... (ikke meg denne gangen...)

På vei hjem, kjører vi forbi (...neida vi stopper...) hos Gjestal Garn, og det kan for meg være litt mer risikabelt... :)

??? ...Jeg kjøpte ikke mer enn 1 nøste i dag... ???

fredag 12. september 2008

Bytur og strandtur...




Dagen i går begynte med en liten bytur i det herlige været... - ja vi hadde ca. 20 grader her i Stavanger i går...

Liker godt å rusle rundt i byen og bare kose meg å handle litt, og kikke på det yrende folkelivet...

Turen gikk innom Husfliden, med tanke på at de kanskje hadde Harmony Wood pinnene jeg ønsker meg... - der var utvalget av en eller annen grunn litt lite av disse pinnene... (åh, nei... -de der TanangerStrikkeTreffTuttene har sikkert vore der å shoppa og...) Men de skulle få inn igjen av disse pinnene, og da er det kanskje min tur...

Skulle kanskje tro at jeg da gikk ut igjen uten og handle, men nei det var ikke så enkelt... I en kurv ved utgangen hadde de en stooooor kurv med Du Store Alpakka garn til 50 % rabatt, og med min viljestyrke når det gjelder garn... - så ble det 21 nøster Sulka til tunikaer... (garnet er 60 % merino ull, 20 % alpakka og 20 % silke). Jeg fant også et nydelig pinne-etui til det ene Harmony Wood settet mitt... (etuiet er laget av Håkon O. Thorvaldsen i Moss, og tresorten som er brukt er morell).


Ferden videre gikk til Sandestranden på Randaberg... - herlig å gå tur langs stranden i det fine været...




É det garn dette her eller... (bildet over)

Nei, det é visst tang...

Garngalen eg ??? - ja de seie så... - men det é jysla herligt... :)

søndag 7. september 2008

Harmony Wood... = kjempegode... :)


I går la jeg opp masker til et par sokker på mine nye Harmony Wood pinner... - og i dag har jeg strikket lystig i vei... Har hørt mye bra om disse pinnene, og da de endelig kom til butikken Kreaktiv på Kvadrat så måtte jeg jo bare kjøpe et par da... Pinnene er kjempegode å strikke med, og garnet glir lett. Kommer ganske sikkert til å kjøpe flere av disse...


Hos Kreaktiv hadde de ikke rundpinner i Harmony Wood (i hvertfall ikke den dagen jeg var der...), så jeg må nok snart sende en bestilling på disse til To Damer på Askøy utenfor Bergen... :)

lørdag 6. september 2008

Litt av hvert...

Har ryddet litt i skuffer og skap, og fant knapper både her og der... Nå har jeg samlet dem i to store glass... Fant også noen knapper billig da jeg var og handlet, så nå er glassene ganske vellfyllt...


For tiden hekler jeg oldermorsruter til en tunika jeg har tenkt å sy... Garnet jeg bruker er Bris fra Gjestal Garn.

Har snart heklet mange nok, og så må jeg velge hvilket stoff jeg vil bruke og hvilken farge... ??? Fargene jeg har som passer til lilla er sort og grått, og da er valget 3 forskjellige ullstoffer og et fløyelsstoff... (bildet over)



Ellers har jeg nettopp gått til innkjøp av nye strikkepinner... - Knit Picks sine Harmony Wood - som alle skrøyde så jysla møje av... :)

Så i kveld legger jeg opp til sokker på disse superpinnene... :)



Så klarte eg det igjen... - skonå stod der i ei hylla på Kvadrat å ropte på meg...

Hei du... !

Hæææ meg... ???

Ja, deg ja... - så é så glad i skor... !

Ja, jo... - okei då... :)

Eg betalte å gjekk lystigt heim med någen jysla tøffe skor, så va jysla billige og... (og då é det jo greit... - ikkje sant... ?)

Related Posts with Thumbnails