søndag 9. november 2008

Nytt strikketøy 2...



Ja jeg begynte jo nettopp på et skjerf i sort Kid Silk garn, men så var det slik at jeg ikke ble helt fortrolig verken med farge eller mønster (tror jeg da...)

Skjerfet er nå lagt på vent til jeg skulle ønske å fortsette på det... :)

Så måtte jeg lete videre da... - og i boken Feminin Strikk fant jeg et skjerf jeg forhåpentligvis liker bedre å strikke. Garnet jeg bruker er Kidsilk Haze fra Rowan på selve skjerfet, og jeg tror jeg kommer til å bruke angoragarn til kantene...



Godt
å
ha
et
eget
garnlager
å
hente
fra
da... :)


lørdag 8. november 2008

En liten rusletur i det fine været...





Turen i dag gikk til Vannassen...

Herlig å gå tur her, spesielt når det er så fint vær som i dag...

fredag 7. november 2008

Nytt strikketøy...

I går kjøpte jeg Kid Silk garn fra Garnstudio, og begynte straks å lete etter et fint mønster til et skjerf. Falt for skjerfet fra Garnstudio som opprinnelig er strikket i Alpaca garn.

Begynte på skjerfet i dag, og har strikket 2 mønsterrapporter i det tynne spindelvevaktige garnet...



Ønsker alle som er innom bloggen min en god helg !

torsdag 6. november 2008

Julegaver og andre gaver + en liten rusletur...




Jeg har nå kommet godt i gang med julegavene, både de som skal kjøpes og de som skal lages...

Det fleste gavene som lages vil jeg ikke vise her på bloggen, for jeg vet at det "snokes" her av flere av de jeg lager julegaver til... :)

Ellers har jeg fått dilla på å strikke luer, flere er ferdige og skal snart sendes til mottaker...

Jeg er også snart ferdig med de tova tøflene fra kurset hos Ullform. Skal bare sy på skinnsåler, og så kan de pakkes og gjøres klar som julegave.




Har også kjøpt noe til meg selv... - heklekroker fra Hobbyklubben og Kid Silk garn (garnet skal bli til et skjerf og pulsvarmere)






Følte behov for en liten rusletur etter shopperunden... - og da gikk turen i dag til Tungenes fyr...

søndag 2. november 2008

PWC-messe...




Har lenge gledet meg til PWC-messen (årlig kunst- og håndverksmesse i Åsenhallen på Sola), og vi ringtes noen venninner og avtalte å møtes i Åsenhallen om formiddagen fredagen...

Jeg var der såpass tidlig at jeg fikk tatt meg et par runder helt alene... - eller ikke akkurat alene da, for hallen var jo rimelig full av folk... - men altså uten venninnene...

Smått om senn innfant tyttene seg i Åsenhallen, og jakten kunne begynne...

Det ble mye "lått og løye" i den ivrige jakten, og det ble handlet litt også på årets messe... - selv om det ikke tok helt av i år. I fjor kjøpte jeg en del angoragarn, og det er som kjent ikke det billigste garnet som er å få kjøpt... :)

Jeg kom hjem med 2 luer som jeg skal bruke som mønster til lignende luer jeg vil sy selv (den ene bare til låns), et strikkepinnehus til langpinnene mine (som har vært boligløse en stund...) + en liten gave... ;)


Related Posts with Thumbnails