søndag 25. januar 2009

Denne uken på hobbyfronten...


Først og fremst tusen takk til Miann for denne awarden som jeg fikk på tirsdag ! Sender deg en varm klem tilbake !

Våknet altså tirsdags morgen litt småpjuskete og slapp, og etter litt frokost var tiden inne for litt surfing på nettet - som jeg slettes ikke har tid til på travle jobbdager, men nå har jeg fri fra jobb og gjør akkurat som jeg vil... :)

Så sjekker jeg bloggen og finner både kommentar og award... - Tenk at min blogg er til inspirasjon og glede for andre... - Jeg ble fort mye friskere etter en slik oppmuntring... :)

Jeg blir selv inspirert av mange fine blogger ute i BLOGGLANDIA, og av disse vil jeg gjerne trekke frem:

Shamu, Heilt Spesiell, Vibbedille, Frk Snupp, Cruzidull, Den Gode Feen... - og sist men ikke minst til Virtuella (jeg savner bloggen din som så plutselig ble borte vekk, og jeg forstår... - men venter med lengsel på at du kanskje begynner å blogge igjen...)

Oppfordrer disse til å gi den videre til noen de ønsker å trekke frem og gi en liten award...





Ellers har jeg shoppet litt også, en blir mye friskere av slikt også... :)
(Er slapp uten å være skikkelig syk... - kanskje en tidlig vårslapphet...)

Har vært innom Antikkbutikken på Randabergveien (ja den like over Strikkestuen, og om jeg var innom garnbutikken også... - ja da, jeg trengte jo litt garn...)



Her er hva jeg handlet på Antikkbutikken:

Barneservise i blå emalje (bildet over til venstre)

Gammel sauesaks (bildet over til høyre, og under i bruk... - ikke så mangen villige sauer her i byen som ville stille opp som modell, så da måtte Ullrik trå til... - han ble da riktig sveisen... :)



Ellers fortsetter jeg med disse småtingene som slettes ikke gjør noe innhugg i garnlageret mitt...



Men så finner jeg et stort prosjekt, nemlig Pt-tunikaen som jeg falt totalt for. Og det er altså hvorfor jeg måtte innom Strikkestuen etter mer garn... - for om jeg har et solid lager av garn, så har jeg ikke så mye som bortimot en kg i en farge...

Kanskje det hadde vært fint med en regnbuefarget... - nei kjøpte heller en nydelig mørkebrun farge i Pt5 og strikker lystig i vei...-

Vel... - ikke like lystig i dag, når jeg strikker feil og må rekke opp og samtidig finner ut at den blir litt vel stor... - uff, må jeg virkelig begynne på nytt med en mindre størrelse ???


torsdag 8. januar 2009

Garnlageret mitt...

I dag har jeg ryddet litt i garnlageret mitt, og har samtidig også hatt en liten vareopptelling, nei garnopptelling...

Handelen hos Gjestal Garn ( i fjor en gang...) gjorde at jeg kunne plusse på garnbeholdningen ganske kraftig ( nærmere bestemt ca. 15 kg...), og med de ca. 10 kg jeg hadde fra før... - så har jeg nå ca. 25 kg garn i hyllene mine.

Så da skulle jeg ha nok garn for en stund fremover... - eller ikke... :)

Kjenner jeg meg selv rett, så blir det nok allikevel noen innkjøp nå og da...










Dette lille strikkeprosjektet (bildene under) gjorde heller ikke så veldig stort innhogg i garnlageret mitt... - selv om den lille sokken ble i største laget til nøkkelknippe mitt...





Related Posts with Thumbnails