lørdag 12. november 2011

Garnlager... :)



De som følger bloggen min vet jo at jeg har mer enn 1 nøste med garn... - he he... ;)

Allikevel har jeg stadig lyst på mer... - og garnlageret mitt bærer preg av denne garndilla... :)

Etter slik garnshopping jeg bedriver til tider, så har hylla blitt for liten til å romme alt garnstashet mitt... :)

Så hylle-shopping på Ikea måtte til... - og 3 hyller ble innkjøpt... (kan visst kjøpe flere av disse... - det er jo fullt allerede i hyllene mine...)

 Litt garn her ja... - eh 38,25 kg for å være helt nøyaktig... :)

fredag 11. november 2011

Tyrkiaturen 2011


2 venninner kom hjem fra 2 ukers tur til Side i Tyrkia i midten av oktober... - så da er det vel kanskje på tide å blogge litt om turen da... ;)

Side er et nydelig sted med sin gamleby og ruinene fra romertiden... - byen er liten og koselig, og det er herlig å rusle rundt uten biler og ståk...  (gamlebyen er stengt for vanlig trafikk) Massevis av butikker å shoppe i, og de som jobber i butikkene prøver å "ikke masa på nordmenn" som de sier... - tror de har tatt hintet om at "vi" ikke liker "for mye mas"... he he


Langs "promenaden" som du ser på bildet over... - ligger det restauranter og barer... (bildet er tatt fra der vi spiste herlig "plankestek"), og i gatene opp fra stranden ligger butikker på rekke og rad... :)

Det var fort gjort å la seg friste av både det ene og det andre... - så det ble shoppet noen sko, vesker og klær kan du si... :) Og jeg har visst gjort det til en tradisjon å kjøpe meg selv noe gull...

Et par hundre meter bortover stranden (bildet over)... - og vips der var vi på vår faste solingsplass... ;) Det ble også en del bading... - i 35 graders varme bare må en uti og kjøle seg ned litt. Hvis en kan kalle sånn ca 25 grader i sjøen for nedkjøling da... ;)


Etter litt nedkjøling ved hjelp av bading eller noe kaldt å drikke... - så fikk jeg til og med heklet litt...


Ja til og med ved hotellets basseng heklet jeg... - og jeg ble "nesten" ferdig med et par pulsvanter på de 2 ferieukene... - yeah... ;)

(Vi hadde også 3 dager med overskyet og en del regn, og da brukte vi dagene til å se oss litt rundt utenfor Side... - vi dro til Manavgat og Kumkøy på sightseeing og shopping...)

Men 2 uker gikk raskt... - og brune og blide reiste vi hjem igjen... ;)

 
Jeg reiser veldig gjerne tilbake til Side (har vært der 2 ganger nå, og reiser gjerne dit igjen...) - og i år var det jo ekstra godt å komme ned til sol og varme... (årets sommer i Stavanger var ikke mye å skryte av på den fronten...) 


ØNSKER ALLE SOM ER INNOM BLOGGEN MIN
EN GOD FREDAG, OG EN FLOTT HELG !
Related Posts with Thumbnails