torsdag 31. juli 2014

Fruenes hus… :)

IMG_0282

Når vi er på Hidra må jeg alltid innom den lille “tingogtangbutikken” Fruenes Hus. Og ganske ofte finner jeg noe fint jeg kan kjøpe, og dette besøket var intet unntak… :) Det ble en liten handel denne gangen, men jeg har et fått et par ting på ønskelisten min.

Jeg spurte fint om jeg kunne ta litt bilder fra butikken, og det fikk jeg lov til :)

IMG_0264 IMG_0266 IMG_0268 IMG_0269

IMG_0271

IMG_0272 IMG_0276Denne lampen er på ønskelisten min :)

IMG_0281

IMG_0306 Disse gryteklutene kjøpte jeg på Fruenes Hus :)

Gryteklutene kommer til å minne meg om alle de gangene jeg har tatt “vepsedansen” her på Hidra i sommer… ;) Fy de vepserakkerne liker jeg ikke altså… – og jeg løper og fekter med armer og ben når de er i nærheten av meg… ;) Men jeg likte veldig godt disse gryteklutene altså, og jeg tror faktisk jeg skal strikke noen slike selv… – sommergaver neste år kanskje…

 

ØNSKER ALLE SOM ER INNOM BLOGGEN MIN

EN FORTSATT GOD SOMMER!

 

søndag 20. juli 2014

Strikking i sommersol… :)

IMG_0253

For et herlig sommervær vi har! I dag har vi stort sett bare slappet av, og hva er vel bedre enn å ta med seg strikketøy og kald drikke ut på terassen bak huset. Heldigvis var det en god sval bris som gjorde det gansk så behagelig å sitte i sola… :)

I dag kunne jeg veldig godt tenkt meg at vi hadde et basseng her, men på den lille tomta vår hadde det ikke blitt store stasen… – kanskje badestamp er tingen… ;)

Fikk lyst til å strikke den dukke-jakken på bildet over her, så da seilte det lysrosa Dale Baby Ull garnet opp som en favoritt… :) Endelig godt at jeg fikk kjøpt med meg sukketøyfarget Baby Ull fra Flekkefjord… ;)

lørdag 19. juli 2014

Koselig besøk i dag!

IMG_0228

Det er så herlig å være på Hidra, og nyte sommeren her… :) Her kan vi jobbe litt med det som skulle trenges av diverse sysler ute eller inne, eller bare finne en fin plass i solen og kose seg glugg… ;)

I dag mens jeg tok oppvasken, og Gubben var ute og klargjorde til maling… – da dukket to kjente personer opp her i nabolaget… :) Min Tante I og onkel A hadde lyst og se hvordan vi hadde det på Hidra, så gøy å få besøk! Vi snakket mye om huset her og hva vi planlegger å fikse på det, men det ble også litt drøs om andre ting + strikking/garn/mønster (Tante er kjempeflink med allslags håndarbeid og er ivrig på både strikking, hekling, søm og kortlaging/scrapping m.m.) Tante hadde sett på bloggen min at vi var her på ferie nå, og så fant de ut at de skulle ta seg en tur ut hit til oss i dag (de bor ca 1 times vei herfra)

IMG_0229

Hadde meg en fin liten rusletur langs sjøkanten etter at besøket var reist hjem… :) De nye skoene fra handleturen igår ble også tatt i bruk og godkjent, men det visste jeg jo fra tidligere at El Naturalista sko er gode sko (ihvertfall de skoparene jeg har hatt av dette skomerket) Det var herlig å sitte en liten stund i sjøkanten og nyte sola!!!

IMG_0235

IMG_0244Litt bilder fra nabolaget… :)

fredag 18. juli 2014

Flikk flakk i Flekkefjord… :)

IMG_0186

Her sitter jeg på trappa til sommerhuset, og er veldig klar for en shopping-tur til Flekkefjord. De nye røde Converse skoene og en herlig sommerslig blomstrete kjole ble antrekket for byturen… – og med det herlige været vi har nå, så måtte det bare bli en fin tur… :)

Målet for turen var å handle inn maling til stakitt-gjerde (det som speiler seg i asfalten. Det rustne gjerde på trappa er nettopp pusset ned, og malingen til det er allerede innkjøpt) + ny grenklipper (Gubben viste muskler her om dagen, og ødela den gamle grenklipperen) Åsså det kjekkeste da, var jo shoppingen jeg hadde planlagt:

Sukkertøyfarger i Baby Ull Garn

IMG_0209

Kom hjem med 8 nøster Dale Baby Ull… :)

Lilla El Naturalista sko (ikke planlagt egentlig, men for en med skodilla så er det ikke helt usannsynlig at et par sko også står på handlelista) 

IMG_0198

Digger sko og digger lilla, og gleder meg til å bruke disse i sommer!

Flekkefjord er en koselig og flott by, og planen var at jeg skulle ta bilder i bygatene… – glemte helt å ta bilder, var så opptatt med å nyte sommerdagen og shoppingen… ;)

Både grenklipperen og sukkertøygarnet er nå tatt i bruk… – både Gubben og Tante Ulla er fornøyd!

ØNSKER ALLE SOM ER INNOM BLOGGEN MIN

EN FORTSATT GOD SOMMER!

torsdag 17. juli 2014

Ferie på Hidra… :)

 IMG_0117

Det aller viktigste til ferieturen ble pakket først… – nemlig strikkekurven med alskens herligheter som skal bli til klær til dukken. Ja det blir strikk av dukkeklær i denne ferien, for før jeg vet ordet av det så skal 8 – 10 sett dukkeklær leveres inn til Sanitetsbasar (ikke før i okt/nov da, men det er jo litt som skal strikkes da… Noe er allerede ferdig strikket, men jeg har en del igjen…)

IMG_0180 

I dag begynte jeg på denne søte toppen, og jeg strikker den i ceriserosa Baby Ull fra Gjestal Garn. Garnet passer fint til Målfrid Gausel sine strikkeoppskrifter til Baby Born dukken. Jeg har alle dukkeklær-bøkene Målfrid Gausel har gitt ut (5 stk), og har brukt dem flittig… :)

I morgen har vi planer om å ta oss en tur til Flekkefjord på litt shopping, og jeg ser ikke bort fra at turen kanskje går innom en garnbutikk der… – trenger flere sukkertøyfarger til dukkeklær… ;)

Related Posts with Thumbnails