mandag 27. april 2015

Kule Converse...


I dag gikk turen til Stavanger Sentrum hvor jeg møtte min mor for litt shopping og en god lunsj på Egon. Både mor og jeg fikk handlet litt... - jeg kom hjem med nye kule tomat-røde Converse sko (måtte bare ha de... - og med 70 % rabatt ble det bare kr 210,-) og en ny paraply... :) Min handel beskriver vel greit hvordan jeg ønsker at været skal være og hvordan det virkelig er... - for i dag viste gradestokken rett i underkant av 10 grader midt på dagen og det regnet litt, mens jeg godt kunne ønsket meg nærmere 20 grader og sol. 

Jeg fikk også ruslet en tur i parken ved Stavanger Domkirke/Breiavannet... - synes det er herlig å rusle rundt der og kanskje knipse noen bilder og ellers bare nyte naturen, fugle- og folkelivet... :)

fredag 17. april 2015

Vår i hagen... :)

I dag har vi hatt sol og herlig vær i Stavanger, og da har vi brukt litt av dagen til hagearbeid.

Det yrer jo av småkryp av typen skorpetroll (stavangersk for de der små "panserdyrene" som liker seg best under steiner), edderkopp og flått (usj, æsj og dobbelt-æsj... ) men det er også andre småkryp slik som marihøne (å så søte de er...) Mens jeg gikk og klippet smågreiner av noen busker, så fikk jeg øye på denne "gjengen" på 3 marihøner... - da var det frem med mobilen og knipse i vei... :)

Ja vi nyter våren her i Stavanger!

God helg til alle som kikker innom bloggen min!

mandag 6. april 2015

Tester å blogge fra mobilen... :)

Påsken i år har vært kald, men med mye sol og klarvær... - allikevel har det vært greiest med klær og sko av den varmere varianten.

Gleder meg til årstidene vi går i møte og det litt varmere været, og nå i påsken har jeg gått til innkjøp av ett nytt par av mine favoritt vår- og sommersko fra Converse

Åsså er de "strikka"... - jysla kule... ;)

Related Posts with Thumbnails