torsdag 26. november 2015

En liten komlemiddagstur :)

I dag gikk turen hjem til mor og komlemiddag... - en liten tur på ca 1 time fra Stavanger :)

Før jeg gikk ombord i ferja hadde jeg en liten time i byen, og da rakk jeg innom et par steder på jakt etter julegaver. Synes det er herlig å få kikket litt rundt og kost meg meg med julegaveinnkjøp før det blir for folksomt og travelt i butikkene.

Den lille timen i byen gikk veldig fort, men det blir nok noen flere turer til byen før jul.

Komlemiddagen var super, og jeg spiste meg ganske så overmett... - sånn type mett at en nesten må ta en hvil etterpå... ;) Mors komler er verdens beste!

torsdag 19. november 2015

Garn-godteri :)

Disse Marius pulsvarmerne blir jeg aldri lei av å strikke, og de siste årene har jeg nok strikket tilsammen nærmere 20 par. Noen er blitt gitt bort i julegaver, noen i julekalender og noen levert til basar. Mønsteret fant jeg her, og jeg har brukt Drops Nepal som i mønsteret... - garnet koster vanligvis 23 kroner, men er nå på tilbud nedsatt med 25 % rabatt.

I dag var jeg i Sandnes, og da gikk turen innom favoritt garnbutikken Nancy Strikkestove... - og jeg gikk ikke tomhendt ut igjen... ;) Jeg plukket litt her og der i deilige Nepal nøster, og syns jeg måtte ha både den ene og den andre fargen. Garnhaugen på disken ble bare større og større, som det gjerne gjør med sånn garn-godteri å velge i. Antallet ble tilslutt 40 nøster, og jeg kan nå strikke mange flere pulsvarmere og kanskje et skjørt eller to i tillegg :)

torsdag 12. november 2015

Senhøst ved Breiavannet

Når jeg er i Stavanger Sentrum går turen ofte gjennom parken, og til alle årstider er den like vakker... - selv nå når bladene på trærne er få, er parken flott. Nå i november blir selv regnværsdagene litt magiske her. Savner glassmaleriene på Domkirken, men de er visst til restaurasjon/reparasjon... - Domkirken er flott uansett... :)

Synes det er herlig avslappende å gå her.

Etterhvert har jeg litt bilder herfra både på mobiltelefon og vanlig kamera, og her kommer litt bilder fra dagen i dag :

Related Posts with Thumbnails