onsdag 13. mai 2009

Ut på tur i solskinnet…

I går fikk jeg lyst til å ta meg en kjøretur, men hvor skulle turen gå ? Skulle det dreie seg om shoppingtur eller skulle jeg kjøre et sted å ta en sånn rusletur i naturen ???

I første omgang var målet at jeg skulle kjøpe den Baby Born dukken som jeg skal strikke klær til… (utloddes på Jørpeland Sanitetsforenings basar til høsten…)

Skulle jeg da kjøre til Stavanger Sentrum, og finne en leketøysbutikk der, og i tillegg ta meg en rusletur i parken, eller kanskje Sandnes eller den veien… ?

Jeg hoppet hvertfall i bilen min… fine kjoler …og tenkte som så at jeg fikk bestemme meg underveis… :)

Jeg nærmet meg Tjensvollkrysset (Stavangers største rundkjøring eller kaoskrysset som jeg kaller det i rushtrafikken… – det fikses på i disse dager, og ser også nå virkelig ut som et eneste stort kaos…) – oj nå avsporet jeg visst litt (i tankene altså…), men altså i kaoskrysset tok jeg peiling rett fram og hadde nå kommet til at jeg skulle en tur til Forus, og siden kanskje Sandnes

På Forus har de den store leketøysbutikken Toys’rus (skrives det slik mon tro ?), og her var det vel mulig å finne dukken jeg lette etter… – digerbutikk, men jeg fant da det jeg lette etter + litt til… :)

Mai 2009 110 “Converse” sko må en liten Tulle ha til sin dukkebaby… :)

Turen gikk videre, om enn ikke så langt… fine kjoler…første stoppested var nå Sandnes og Nancy Strikkestove… Liker meg kjempegodt i denne butikken, de har mye fint garn og innehaveren er alltid smilende og imøtekommende. Vi slår alltid av en god prat, hvis det ikke er altfor travelt i butikken… :)

Mai 2009 096  Litt inspirasjon, men ikke garn denne gangen… :)

Når jeg først var så langt, hvorfor ikke ta en tur innom Sandnes Garn ? Som sagt, så gjort… – men selv om jeg surret kikket rundt en stund der inne, så kom jeg faktisk ut igjen tomhendt ???

Hva… ???

Ikke’no garn med hjem i dag… – nei hva skulle jeg gjøre… ?

Hm… – tenke, tenke !!!

Klepp ??? Har de garn der montro… ???

Neste stoppested………fine kjoler ……………………Klepp !

Mai 2009 114

Ja, de har garn på Klepp… - og her fant jeg faktisk garnet Evilla… Ble så ellevill at jeg kjøpte 1 hel hespel… ??? De hadde sånn ca. 15-20 hespler i kurven, og jeg hadde jo lyst på alle da… :) Men klarte altså å beherske meg denne gangen… :) Hvem vet hva som skjer neste gang ?

Før jeg kjørte hjem til Stavanger igjen, tok jeg også en liten svipptur innom M44 på Bryne, og her var det sko som fristet mest… ;) I tillegg til at jeg var rimelig sulten da… – for uten mat og drikke, så duger helten ikke… :)

Jeg har 2 par Crocs sko fra før som jeg liker veldig godt, og hadde litt lyst til å kjøpe disse Mary Jane Crocsene :

crocs mary jane lys grønn

… kanskje en annen gang…

     En herlig rundtomkringturfine kjoler… i det fine solskinnsværet… !!!

uten kamera denne gangen… - og jeg som alltid pleier ha det i veska… :(

jærlandskap (lånt fra Wikipedia)

Jærlandskapet

(Bilde over lånt fra Wikipedia)

3 kommentarer:

Anonym sa...

ska sei du har vore rondt på tur;)komme nok te å trega på skonå;)me må nok ud og shoppa litt snart....

sissel sa...

Høres ut som en deilig dag, bare kjøre rundt og kose seg, tar det etter konfirmasjon tenker jeg ;) Ha ei fortsatt fin uke.

Anonym sa...

Ååh..... misunnelig på fridagen din. Høres ut som en deilig dag, kjekt å ta dagen som den kommer og bare gjøre hva en vil c'')

Related Posts with Thumbnails