torsdag 14. januar 2010

Strikkemodus m.m...


Nå er jeg kommet godt i gang med skigenseren... - Dale sitt mønster : Østerdalen 2004...

Litt "kjedelig" å strikke ensfarget bol, men det er nå herlig å slippe å strikke mønster også da... :)

Det er Gubben som skal få denne genseren, og han lurer fælt på hvor raskt jeg kan klare å strikke denne ferdig... (han tenker kanskje med gru på noen tidligere "ufoer", og håper nok at genseren ikke havner blant disse... )
Hvis det er noen som lurer på om Wollmeisenøstene ennå ligger til lagring, så gjør nok de fleste det... - altså 10 av 11... :)

Mor fikk velge seg et nøste, og valgte garnnøste på bildet over... (hesplen ytterst til høyre på bildet av Wollmeisegarnet i forrige innlegg).
Her i huset ligger nøstene trygt plassert, slik at pusekatten ikke skal slå kloa i det dyrebare garnet... :)Pusekatten ja... - han ligger i ullpleddet og snuser inn ull-lukta og studerer Katte - encyklopedi... :o

Får ikke håpe at han finner noe å sette fingeren klørne på i vår pleie av ham... ;)

 

Det har jo vært "svinkaldt" i det siste, og Tante har også strikket et par votter til sitt tantebarn som er 5 1/2 måned.

Den første votten jeg strikket fikk en merkelig fasong og størrelse, så den fikk lille vovsen Rex lov å leke med... :)
I morgen er det en mulighet for at det blir litt shopping, og da skal en ikke se bort i fra at det skal handles f.eks. sko eller garn... - har visst dilla på begge deler... ;)Kanskje disse til ei som fryser på beina...

Ja eg e jysla kalde på beinå for tiå... - det ska visst ble mildare, men vinteren e jo ennå ung... - og all den snøen bler nok liggande lenge... (sukk)

At der sko ble så møje snø, og så kaldt så der har vore nå mesten 1 måned... - nei kem sko tru det... (ikkje me Vestlendingar jaffal, som mesten ikkje har visst av ka vinter va... - før nå i år då...)Får lyst te å reisa te Syden når det e så kaldt som nå...

 

Kanskje det snart e på tide å planlegga neste tur... :)

Trur eg må innom et Reisebyrå i mårå eg... :)

1 kommentar:

Siv sa...

Pus så virkelig ut til å trives på ullpleddet :)
Hmmm ufoer og gensre.. Minte meg på at jeg nok enda en eller annen plass har en vm genser liggende umontert ... Kanksje det hadde vært no til gudbane mitt om et år eller to.. Guttongen det var planlagt til har i allefall forlengst vekst ut av den :)
Ha en hærlig kveld på vestlandet !!
Og send gjerne noe av snøen nordover.. Her glimrer den desverre med sitt fravær

Related Posts with Thumbnails