søndag 3. januar 2010

Shoppemodus... :)


Det hele begynte i desember... - da handling av julegaver var på sitt mest intense... :)

Jeg er ofte innom Hobbyboden (Forum) og følger med på hva som skjer i "Hobbyverden"... - finner noen kjekke mønster på ting og tang, lærer litt nytt, ser hva andre lager og ikke minst hva de shopper... :)

Wollmeisegarnet har vært et populært tema, og "alle" ønsker seg dette garnet... - selvfølgelig inkludert denne Tutta også... ;)

Wollmeisenøstene er ikke lette å få kloa i, det er rift etter nøstene i både innland og utland... - og nøstene fyker ut av nettbutikken før en får sukk for seg...

Jeg fikk først tak i 2 nøster/hespler gjennom en snill dame på "Boden", og altså i desember måned dukket det opp en like snill dame, som solgte meg 9 hespler... - O lykke... :)

Foreløpig har jeg bare beundret garnet og er i "tenkeboksen" på hva jeg skal lage av det...Med så flott garn, må en jo også ha strikkepinner som står i stil...En får aldri for mange strikkepinner, og når planen for året 2010 er mange større og mindre strikkeprosjekter... - da er det en selvfølge at verktøyet er i orden... ;)

Av de mindre prosjektene i år, er det Selbuvotter som skal på pinnene...

 

 Verktøyet er disse pinnene :

Og garnet kan kanskje hentes fra garnlageret mitt :Årets første prosjekt er denne skigenseren fra Dale :Har såvidt begynt på denne, så bilder kommer litt senere... - når jeg har litt mere og vise frem... :)

Gubben falt helt for denne genseren, med Birkebeinerne på... :)

8 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Heisan, og godt nytt år.
Eg har ennå ikkje forstått dette her med kvifor wollmeise er så populært, einaste eg kan sei er at du har fått tak i ein fantastisk palett! :) Pinnane misunner eg deg litt, for det er kjekt å ha fargar mellom hendene når ein gjer noko ein likar.
Garnlageret ditt er det største eg har sett utanom i butikken, og du finn nok noko der til å lage mest kva som helst. Eg er for såvidt einig med mannen din, det var ein fin genser.
Ynskjer deg til sist ein fin sundag.
Siri

gyldenkron sa...

WOW for et lager du har. Så herlig det må være å gå og plukke i sitt eget lager. Flotte pinner du har fått deg. Godt nytt strikkeår til deg.

Hanne sa...

For et herlig blogginnlegg. Elsker alle disse fargene. Jeg har ikke vært så heldig å få kloa i et wollmeise nøste enda, men lever i god tro på at det skal skje en gang :P Nydelige farger du har fått i av garnet. Jeg fikk "selbuvotten" i julegave i fjor blir det vel så jeg må vel prøve meg på et par fra den boka snart jeg også :)

Toril sa...

For en herlig start på året :-)
Lageret ditt ser kjempeflott ut! Skulle gjerne hatt så fine farger i mitt lager ;-)

Godt nytt strikkeår!!

Hanne sa...

Hei på deg og godt nytt år. Ingen tvil om at du har planene klare - lykke til :-)

Helen Brekke sa...

RÅTØFF genser! Den blir nok superpopulær! Eg misunner deg litt dei wollmeisenystane, eg har eitt:)

duBedåre sa...

OH, missunnelse! Jeg bare venter på den dagen en hespe Wollmeise skal finne turen til en garnbutikk nær meg... (o:

Nydelige farger, dette kan bli mye fint!!

Anonym sa...

Du verden for en fin genser gubben skal få.
Du kan ikke tenke deg å dele mønsteret med meg? Har ikke sett at det er å få tak i lengre.

mail: lor-mek@online.no

Related Posts with Thumbnails