søndag 11. juli 2010

Ferieprosjekt nr. 1... - sjal i Wollmeise og lesestoff... :)


Måtte jo ha noe nytt å strikke på til ferien, og dette sjalet er ett av prosjektene. Så langt er det et enkelt og greit sjal og strikke... :)

Mønster : Feather and fan shawl (mønster gratis på Ravelry)
Garn : Wollmeise Magnolie dark twin (NIP)
Pinnenr.: 4

Ny bok måtte jeg også begynne på, og da falt valget på Anna Gavaldas bok Saman er ein mindre aleine. Har såvidt begynt å lese boka, og så langt liker jeg den... :)

Boken tar leseren til Paris, til 4 mennesker som av ulike grunner kommer til å møtest... - en bok om livet og om relasjoner...
I mine yngre år drømte jeg om å bli en berømt forfatter, og ta verden med storm... -  slik som f.eks. Sigrid Undset som skrev Kristin Lavransdatter,
Anne-Cath. Vestly med sine flotte barnebøker... - eller nåtidens J. K. Rowling med Harry Potter bøkene eller Stephenie Meyer med Twilight sagaen...

Men drømmer er drømmer... - mitt forfatterskap er foreløpig "bare" litt blogging... ;)

 Tante Ulla blogger
(bilde er lånt fra nettet)


8 kommentarer:

sissel sa...

Godt å se at det er flere enn meg som koser seg både med strikking og lesing. Nydelig farge du har valgt på sjalet ditt foressten.
Du er ikke alene om å ha blitt bitt av Wollemeisebasillen nei. Du har skaffet deg noen hesper for å si det forsiktig, har litt igjen til jeg har så mange jeg da.
Jeg må også kjøpe av hobbybodens snille damer siden jeg ikke er hjemme når det blir lagt ut for salg og ikke tror jeg at jeg hadde klart å handle så kjapt eller.
Ha en fin søndag.

Silje sa...

Ser virkelig idyllisk ut!! Fikk skikkelig sommerstemning av innlegget ditt, og gleder meg til å se sjalet ferdig!

Ha en nydelig søndag.

Hege sa...

Sjalet kommer til å bli lekkert, nydelig farge. Jeg har aldri prøvd Wollmeise garnet, det er alltid utsolgt når jeg skal prøve å kjøpe. Men, den som venter på noe godt, venter ikke forjeves, sies det :-)
Takk for boktips :-)

Rigmor sa...

nydelig sjal det der, og så flott farge du har valgt :) Jeg har faktisk også kastet meg over bøkene, lenge siden sist nå, ikke så mye ro til å lese med to små. Nå skal det sies at jeg leset Twilight serien da, og er totalt forelsket... hvor er min Edward??? jeg drømte alltid om å bli fotograf, kanskje bloggen får være mitt steg inn i fotograf verdenen da. tihi.
ha en super søndag og kos deg med både sjal og bok :)

KRØLLEMIKKEL sa...

Nydelig farge, spennende å se sjalet ferdig. Ønsker deg en fortastt god sommer!

Toril sa...

Dette sjalet er kjempeflott! Gleder meg til å se ditt ferdig :-)
Kos deg med boka, den er kjempegod!

wims sa...

Det var en helt nydelig farge til å dåne av. blir et lekkert sjal det :O)

Fru Keilegavlen sa...

Så flott farge på sjalet! Eg har enno ikkje prøvd Wollmeise, men håpar på at eg ein gong skal få prøvd det. ;) Godt å lese litt bøker i blant. Ha ein fin kveld.

Related Posts with Thumbnails