tirsdag 27. september 2011

Tanangertreffet 2011... :)Helgen 16. - 18. september tok jeg med meg strikketøyet, skravletøyet og sist men ikke minst VISA-kortet på tur til Tananger og strikketreff... ;)

Tenk en hel helg sammen med herlige damer, masse garn og mye inspirasjon til flotte ting og strikke... :)

Strikking ble det av en eller annen grunn ikke mye av på meg... - hmm... ???

eg sjåppa og slapp tatle på meg eg... ;)

Fekk søren meg isje tatt någe særligt med bilder heller... - glømde meg heilt ud...

Då garnbutikkane (som kom og va på treffet heila helgå) bjynte å pakka å avslutta garnhandelen... - då fysst fant denne tyttå fram kamera... :(

Ja her e der litt bilder jaffal :


Denne esken fra Projo kunne jeg gladelig tatt med hjem... - men for kr 195,- pr nøste, så hadde det blitt jysla dyrt... ;)

(Dessuten har jeg Cashmere-garn i lageret som jeg ennå ikkje har begynt å strikke av = må jo strikke av det jeg allerede har, før jeg handler noe mer = 0 handel av dette garnet...)

Og ka tid bjynte eg å tenka sånn... ??? Utifra mengden av garn i garnlageret mitt, så tror eg at det e någe eg nettopp har bjynt med... ;)


Dette garnet fra Projo var ikke fullt så dyrt... - og hadde jysla mangen meter pr nøste. Tror du jeg handlet noe av det ? Neida, jeg stod i mot det også... ;)


 I disse hyllene er det herlig garn fra Holen... - niks handel her også, fordi de er lokale og jeg skal svinse innom de en dag om ikke så lenge... ;)

I tillegg til Projo og Holen var også Idestova og Kaktus Quilt i hallen med mange fristelser... ;)Og ja... - selv om jeg klarte å motstå noe, så ble kurven min allikvel vellfyllt i løpet av helgen... ;)
 
 
TAKK FOR EN HERLIG STRIKKETREFFHELG... 
- JEG GLEDER MEG ALLEREDE TIL NESTE ÅR !  


2 kommentarer:

Siddis back home sa...

ÅÅ, så kjekt å se at du blogger igjen og har hatt et fint Tananger treff! Happy Knitting! :)))

Bitt@mi sa...

Selv takk for ei koselig helg!
Og så artig det var å treffe deg, og selvfølgelig alle de andre damene.
Jeg kommer tilbake til neste år, det er sikkert:-)
Klem!

Related Posts with Thumbnails