fredag 1. august 2014

Sommerøya “vår”… :)

IMG_0289

IMG_0292

IMG_0293

IMG_0299

IMG_0304

IMG_0305

Sommerøya “vår” er flott i både sol og regn. Denne sommerferien her nede har vært utrolig flott med sol hver dag… – veldigt varmt i begynnelsen av ferien (25 – 30 grader), men nå er det “bare” ca 20 grader og litt sol og regn om hverandre. På rusleturen hvor vi tok disse bildene, fikk vi en herlig liten dusj av sommer-regn… :)

I ferien vår har det blitt maling av trappe-rekkverk og stakitt (og en del skrape og pussearbeid i forkant av den jobben), i tillegg til “skog-rydding” i hagen… (nå er de store Thujaene borte vekk, og vi har fått bedre utsikt til sjøen) Det er Gubben som har kost seg med denne jobben, men jeg tror at han syns det var litt herlig at det ikke har vært særlig til malevær de siste dagene… – men han finner stadig nye oppdrag i og rundt sommerhuset vårt. Tante Ulla er sjef innomhus, og vasker og steller… – i tillegg til å være kokke og innkjøps-sjef… ;)

Åsså har Tante Ulla funnet igjen en sårt savnet strikke- og bloggelyst her nede i sommerhuset… – den ble nok glemt igjen der i påsken. Jeg skal huske å få med begge hjem igjen… :)

Jeg husket begge… – og nå er vi hjemme igjen i Stavanger… :)

Savner sommerøya vår allerede!

Tante Ulla har vært ivrig etter at hun fant strikkelysten igjen, men det får du vite mer om i neste blogginnlegg… ;)

Fortsettelse følger…

2 kommentarer:

Vibbedille sa...

Ååååå det ser jo helt eventyrlig herlig ut, tenker dere har koset dere ja:) Blir kjekt å se hva du strikker på ;)

Håper formen din er bra og at du har gode dager ;)
Ps:Savner deg!

Go`klem fra Vibbedille :)

Line Kristine sa...

Så flott! Skjønner at det går an å finne ro og kose seg der, ja! Og så bra at du fant igjen strikkelysten! Og at den ble med hjem igjen ;)

Related Posts with Thumbnails