fredag 11. november 2011

Tyrkiaturen 2011


2 venninner kom hjem fra 2 ukers tur til Side i Tyrkia i midten av oktober... - så da er det vel kanskje på tide å blogge litt om turen da... ;)

Side er et nydelig sted med sin gamleby og ruinene fra romertiden... - byen er liten og koselig, og det er herlig å rusle rundt uten biler og ståk...  (gamlebyen er stengt for vanlig trafikk) Massevis av butikker å shoppe i, og de som jobber i butikkene prøver å "ikke masa på nordmenn" som de sier... - tror de har tatt hintet om at "vi" ikke liker "for mye mas"... he he


Langs "promenaden" som du ser på bildet over... - ligger det restauranter og barer... (bildet er tatt fra der vi spiste herlig "plankestek"), og i gatene opp fra stranden ligger butikker på rekke og rad... :)

Det var fort gjort å la seg friste av både det ene og det andre... - så det ble shoppet noen sko, vesker og klær kan du si... :) Og jeg har visst gjort det til en tradisjon å kjøpe meg selv noe gull...

Et par hundre meter bortover stranden (bildet over)... - og vips der var vi på vår faste solingsplass... ;) Det ble også en del bading... - i 35 graders varme bare må en uti og kjøle seg ned litt. Hvis en kan kalle sånn ca 25 grader i sjøen for nedkjøling da... ;)


Etter litt nedkjøling ved hjelp av bading eller noe kaldt å drikke... - så fikk jeg til og med heklet litt...


Ja til og med ved hotellets basseng heklet jeg... - og jeg ble "nesten" ferdig med et par pulsvanter på de 2 ferieukene... - yeah... ;)

(Vi hadde også 3 dager med overskyet og en del regn, og da brukte vi dagene til å se oss litt rundt utenfor Side... - vi dro til Manavgat og Kumkøy på sightseeing og shopping...)

Men 2 uker gikk raskt... - og brune og blide reiste vi hjem igjen... ;)

 
Jeg reiser veldig gjerne tilbake til Side (har vært der 2 ganger nå, og reiser gjerne dit igjen...) - og i år var det jo ekstra godt å komme ned til sol og varme... (årets sommer i Stavanger var ikke mye å skryte av på den fronten...) 


ØNSKER ALLE SOM ER INNOM BLOGGEN MIN
EN GOD FREDAG, OG EN FLOTT HELG !

1 kommentar:

Vibbedille sa...

AhaaaaÅÅÅååååååå SÅÅÅÅÅ HIMMELSKE deilikt ut!!!! Misunne deg DEN ja!!

Her blir det en "travel" helg! Amira er 16 på søndag,så da er det kaffislaberas men imorgen er det "Tåga"Party med en HAUG med lettkledde laken jenter! hehe
Blir KOSELIG!!!
Me MÅ snart skravlestrikke ein dag!
Ikkje sant??

Me meldes! Savne deg!!

Kos deg og ha ei herlige helg!
Gla`i deg ;))

Go`klem fra Vibbedille ;))

Related Posts with Thumbnails