torsdag 24. mai 2012

Sommer i Stavanger… :)

CIMG8854 

Sommeren har kommet til Stavanger… – og da måtte jeg bare ta en tur opp på nærmeste fjelltopp… :)

VEDEN i sommersol er bare herlig… :)

CIMG8876

Disse små “solene” skinte omkapp med sola på himmelen… :)

CIMG8874

Denne smørblomsten (engsoleien) stod mere i skyggen… – men så flott og rank og solgul…

Jeg gikk visst mere med nesen i bakken enn i sky i dag, så jeg fikk ikke øye på noen flyvendene ekorn slik som jeg gjorde sist… :)

Ikke fikk jeg tatt så mange bilder heller… – kameraet ble ganske fort utladet i dag… :(

Så da jeg oppdaget reven var jeg temmelig frustrert over å ikke kunne ta bilde av den…

Men man har jo mobil… – for som de fleste er man tilgjengelig hvorsomhelst og nårsomhelst, og selvsagt er det kamera på denne duppedingsen… :)

IMG_0472

Her er altså reven (eller er det et ekorn ? – det ligna ikke fargemessig på de jeg så sist, men buskehalen og ørene ligna jo ? ehh tror vi sier det er en rev…) – en grafittirev på et vanntårn er jo en god erstatning for flyvende ekorn… ;)

De der andre ekornene må ha vært på en annen fjelltopp i dag… – for selv om jeg var stilles som en mus, så hverken hørte jeg ekornlyder eller så jeg buskehalene deres…

 

ØNSKER ALLE SOM ER INNOM BLOGGEN MIN EN FLOTT UKE MED MYE SOLSKINN !

1 kommentar:

Charlotte sa...

Hm... Jeg skjønner jo nå hvor jeg må begynne å feriere... :) I mitt blogginnlegg kunne nemlig ikke jeg nevne verken sol eller varme i forbindelse med ferien min :) Jaja... Får ta igjen det der med varmen et annet år... Ser ut som om du har hatt en fin ferie da. Herlig garn du har kjøpt. Jeg har fått helt dilla på diverse gulfarger jeg. Særlig de som heller mer mot karri og oker og lignende. Gleder meg til du viser fram dukkegarderoben :)

Related Posts with Thumbnails