tirsdag 2. januar 2018

GODT NYTT STRIKKEÅR !

Nytt år og nye strikkeplaner... - ja her står prosjektene i kø, og strikkegleden er stor :)

Strikkerommet som har fått navnet Hobbiten, er min egen "lille" garnbutikk/garnlager. Mesteparten av garnet i garnlageret mitt er fra Spinneriet (Gjestal Garn) sine posesalg, og da blir flott garn superbillig. Sist jeg var på posesalg kjøpte jeg Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka til kr 5 pr nøste (kr 300 pr pose, og jeg fikk oppi 60 nøster. Full pris på dette garnet er kr 66) Jeg kjøpte også Faerytale fra Du Store Alpakka, og der ble det kr 10 pr nøste (Full pris på dette garnet er rundt kr 75) I tillegg har vi Sandnes Garn sitt Fabrikkutsalg bare et par mil unna, og de har også gode tilbud. Garnstudio har også ofte salg :) Ellers er det Årgangsgarn, Feriegarn, "Baremåhagarn" og Kosemosegarn i hyllene ;) Strikking er en herlig hobby !!!

Så mye herlig inspirasjon som finnes på strikkefronten for tiden, masse herlige bøker, koselige blogger og grupper og arrangementer på Facebook m.m. 

Det ble et lite tilskudd til boksamlingen min i desember, 2 bøker i julegave fra 2 venninner og 3 bøker i romjulsgave fra Gubben ♡

ØNSKER DERE ALLE ET GODT NYTTÅR !Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails