torsdag 9. april 2009

Ut på tur...

Etter planen skulle turen gå til Gjestal Garn i dag, men den gang ei... :( Har Tutta insett at hun har nok garn kanskje ???

Neida, vi tenkte heller at vi skulle ta en avstikker innom Gjestal Garn på vei til Hidra til helgen...

Jeg får heller beundre min egen garnbutikk... - ...kremt... - garnlager var det visst... Drømmetenkning eller... :)Det ble heller en tur ved Store Stokkavannet i solskinnet i steden. Gubben var med, men han syns nok at jeg var vel mye opptatt av alle de fine blomstene i grøftekanten og trærne, ja alt annet enn ham virket det som ... Ja, det var kjekkt å ta bilder i dag...På vei tilbake til bilen møtte vi dette andeparet et stykke oppe i skogen... Måtte bare ta et bilde, og lot dem så få være i fred... :)Jeg strikker jo litt også, og det er litt framgang på tunikaen... Måtte rekke opp en liten feil på den andre armen, men nå er jeg snart ferdig med den. Har litt igjen på bolen også, men satser på å være ferdig med tunikaen i løpet av en uke eller to... :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

jiippi...der va jo tunikaen:)så fine bilder du tar...go tur te hidra:)

Siddis back home sa...

Å, nå fikk jeg hjemlengsel, skal bli herlig å komme hjem og gå tur med mine små rundt "stokken"! Takk for titten og ha en riktig God Påske!

Related Posts with Thumbnails